Bloembollen geschenken

Als buitenlanders aan Holland denken, zijn tulpen een van de eerste dingen die in ze opkomt. Niet zo vreemd natuurlijk, want Nederland heeft een lange historie op het gebied van bloemen en is nog steeds een van de grootste exporteurs ter wereld. Uw gasten of zakenrelaties een bos bloemen meegeven, gaat uiteraard niet. Maar een doosjes, blik of zakje met bloembollen, die ze zelf bij thuiskomst kunnen planten is het perfecte alternatief. Holland4you souvenirs heeft bloembollen geschenken in diverse soorten en maten. U kunt de verpakking zelfs van uw logo of tekst laten voorzien en daarmee een mooi visitekaartje afgeven.

Vanaf 50 st

Mini grachtenpand met 1 tulp, 3 anemootjes of 1 gladiool

Mini grachtenpand met 1 tulp, 3 anemootjes of 1 gladiool voorzien van uw logo
Vanaf 50 st

Zeecontainer met bloembollen

Zeecontainer met bloembollen voorzien van uw logo
TH-951
Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel
  Vanaf 50 st

  Bloembollen in Olievaatje en spaarpot

  Bloembollen in Olievaatje en spaarpot voorzien van uw logo
  Vanaf 100 st

  Zakjes met bloembollen met eigen ontwerp bloemenkaart

  Zakjes met bloembollen met eigen ontwerp bloemenkaart voorzien van uw logo
  Vanaf 50 st

  Geschenkdoosjes met bloembollen in eigen design

  Geschenkdoosjes met bloembollen in eigen design voorzien van uw logo
  Vanaf 50 st

  Bloembollenkoker Small met bloembollen

  Bloembollenkoker Small met bloembollen voorzien van uw logo
  Vanaf 50 st

  Mini bloembollen doosje met 1 tulp

  Mini bloembollen doosje met 1 tulp voorzien van uw logo
  Vanaf 50 st

  Bloembollen in Melkbus als spaarpot

  Bloembollen in Melkbus als spaarpot voorzien van uw logo
  Vanaf 50 st

  Bloembolletjes in gondeldoosjes

  Bloembolletjes in gondeldoosjes voorzien van uw logo
  Vanaf 50 st

  Mini blikje met bloembollen

  Mini blikje met bloembollen voorzien van uw logo
  Vanaf 250 st

  Direct mail kokertje met bloembollen

  Direct mail kokertje met bloembollen voorzien van uw logo
  Vanaf 50 st

  Bloembollenkoker Medium met bloembollen

  Bloembollenkoker Medium met bloembollen eventueel met logo

  De perfecte giveaways

  Klein, handzaam en met een groots effect. Dat zijn de bloembollen geschenken van Holland4you. De perfecte giveaways op een beurs of als relatiegeschenk aan uw internationale gasten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een doosje in de vorm van een grachtenpand met daarin een tulpenbol, anemoonbolletjes of een bolletje waar de mooiste gladiool uit groeit? Of een mini zeecontainer gevuld met Hollandse tulpenbollen, geheel vormgegeven naar uw eigen idee met uw bedrijfsnaam prominent in beeld. Een volmaakt relatiegeschenk voor de transportsector. Zo’n cadeau zal niet snel vergeten worden!

  Bloembollen in blik

  Stevig verpakt in een blik zijn bloembollen niet alleen goed te vervoeren, maar ook nog eens een cadeau met een dubbele functie. Het blik in de vorm van een olievaatje of melkbus kan bijvoorbeeld gebruikt worden als spaarpot. En het kleine ronde blikje waar u uw eigen tekst en/of logo op kan laten drukken, kan zonder bollen ook dienstdoen als papercliphouder of gevuld worden met snoepjes. Voor wat de inhoud betreft, biedt Holland4you u ook diverse mogelijkheden. Afhankelijk van het seizoen kunt u het blik laten vullen met tulpenbollen, anemonenbolletjes of een zakje bloemzaad.

  Bloembollen als direct mail

  Om de aandacht op uw bedrijf te vestigen, is meer nodig dan een goede brief of een pakkende email. Van een envelop met geschenk weet u in ieder geval zeker dat het geopend en bekeken gaat worden. Holland4you souvenirs heeft kokertjes met diverse soorten bloembollen, die als direct mail verstuurd kunnen worden. Het kokertje kan geheel naar uw wens vormgegeven worden door er bijvoorbeeld uw eigen logo en tekst op af te drukken. Bijkomend voordeel is dat de kokertjes door de brievenbus passen en dat Holland4you ook de verzending voor u kan verzorgen.

  Personaliseren met het logo van uw bedrijf

  Holland4you souvenirs worden vaak ingezet als relatiegeschenk voor buitenlandse gasten. Wanneer u een leuk aandenken aan ons land combineert met een gepersonaliseerde verpakking, slaat u twee vliegen in een klap. Het cadeau wordt gewaardeerd en de gulle gever is direct te herkennen en blijft nog lang in gedachten. De bloembollen geschenken van Holland4you zijn bijna allemaal te voorzien van uw eigen logo en/of tekst. Mocht u zelf geen geschikt bestand hebben, dan helpen wij u graag met de vormgeving. Wij kunnen niet alleen uw logo voor u vectoriseren, maar u ook adviseren over kleurgebruik en lettertype.