Baseball Caps holland - Dutch Design

Een opvallende verschijning, dat zijn de Baseball caps met thema Holland van Holland4you souvenirs. De caps zijn gemaakt van stevige katoen en hebben een fullcolour print of een volledig geborduurde decoratie. Zeer in trek bij jeugdige bezoekers van ons land en veel gezien bij evenementen. De basiskleuren van de caps zijn zwart, marine, rood en roze. De caps hebben een omtrek van 56 of 58 cm, maar zijn ook aan de achterzijde verstelbaar. De klep is licht gebogen.

Cap Wiet Print

De wiet caps zijn voorzien van tulp-print of van een volledig geborduurde decoratie met het Amsterdam Wapen.

NS-0688
Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Cap Amsterdam Wiet

  De wietdecor caps zijn voorzien van tulp-print of van een volledig geborduurde decoratie met het Amsterdam Wapen.

  NS-0687.B
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Cap Rood Amsterdam

  De rode caps zijn voorzien van tulp-print of van een volledig geborduurde decoratie met het Amsterdam Wapen.

  NS-0438.R
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Cap Zwart Amsterdam

  De zwarte caps zijn voorzien van tulp-print of van een volledig geborduurde decoratie met het Amsterdam Wapen.

  NS-0638.B
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Cap Marine Amsterdam

  De blauwe caps zijn voorzien van tulp-print of van een volledig geborduurde decoratie met het Amsterdam Wapen.

  NS-0538.N
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Cap Roze Amsterdam

  De Roze caps zijn voorzien van tulp-print of van een volledig geborduurde decoratie met het Amsterdam Wapen.

  NS-1238.P
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Baseball caps Amsterdam

  Niet alleen buitenlandse gasten kunnen de baseball caps van Holland4you waarderen. Er zijn genoeg inwoners van onze hoofdstad, die vol trots de Baseball cap Amsterdam dragen. Op de voorkant prijkt de naam van de stad boven het wapen met de drie kruizen. Ook aan de zijkant van de pet komen de drie kruizen terug. Het stevige materiaal van deze cap en de grote zonneklep zorgen voor een uitstekend draagcomfort en maken de cap ook geschikt voor sportieve evenementen. Leuk om cadeau te doen aan bezoekers van onze hoofdstad, maar zeker een artikel dat niet mag ontbreken in de souvenir afdeling van uw winkel of hotel.

  Tulpen baseball caps

  Kleurrijk, vrolijk en Hollands zijn de woorden die direct te binnen schieten bij het zien van de Holland4you tulpen caps. Deze baseball caps geven kleur aan iedere outfit. Ze hebben een omtrek van 56 cm en zijn daardoor ook geschikt voor kinderen. Bovendien zijn ze ook aan de achterzijde verstelbaar. De cap met tulp print is te bestellen vanaf een minimum aantal van 1 stuks. Hoe meer caps u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt. De meeste baseball caps van Holland4you zijn uit voorraad leverbaar en daardoor binnen enkele dagen in huis.

  Baseball cap met wiet afbeelding

  Holland4you heeft een groot assortiment aan souvenirs met voor ieder wat wils. De baseball caps met wiet afbeelding zijn daar een goed voorbeeld van. Voor zakenrelaties zijn deze caps waarschijnlijk niet zo geschikt, maar als souvenir zijn ze met name onder jongeren zeer in trek. Runt u zelf een hotel of een jeugdherberg waar voornamelijk jonge mensen komen, dan zijn de baseball caps met geborduurde wiet afbeelding onmisbaar in uw souvenirshop. De caps zijn van uitstekende kwaliteit en te koop vanaf een minimum van 1 stuks.

  Veilig online kopen

  Via de website van Holland4you souvenirs kunt u veilig uw bestelling plaatsen. Alle data worden op een veilige manier verzonden en verwerkt. Doordat wij gebruik maken van een zeer hoge SSL-encryptie zijn uw persoonlijke en uw betalingsgegevens beschermd tegen interceptie van buitenaf. Daarnaast heeft u op elke bestelling maar liefst 30 dagen zichtgarantie. Is het bestelde artikel toch niet helemaal wat u er zich van had voorgesteld, dan kunt u het binnen 30 dagen retourneren.