Sleutelhanger klompjes

De sleutelhanger met klompjes is bij uitstek een artikel om weg te geven aan zakelijke relaties op een beurs, aan gasten op een internationale bruiloft of op vakantie in het buitenland. De voordelen zijn duidelijk: sleutelhanger klompjes zijn klein, goedkoop, kleurrijk, handig, makkelijk mee te nemen en een echte blikvanger. Met alle kleuren en uitvoeringen die Holland4you in het assortiment heeft, kunt u uw relaties een ruime keus bieden. Naast het feit dat de sleutelhanger klompjes er natuurlijk heel leuk uitzien, zijn ze ook nog eens functioneel. Ze kunnen aan een sleutelbos gehangen worden, maar ook aan een sporttas of rugzak. Zonder twijfel zullen deze vrolijke sleutelhanger klompjes dan ook zeer gewaardeerd worden.

 

Sleutelhangers met 1 klompje

 

Sleutelhangers met 2 klompjes

Onmisbaar in elk assortiment

Heeft u zelf een winkeltje met souvenirs? Of verkoopt u bij de receptie van uw hotel een klein assortiment aan leuke Hollandse aandenkens? Dan mogen deze sleutelhanger klompjes zeker niet ontbreken. De vele kleuren en afbeeldingen spreken iedereen aan en voor de vriendelijke prijs hoeft niemand ze te laten liggen. U zou ze zelfs als kleine attentie aan uw gasten mee kunnen geven bij hun vertrek. Zo wordt de herinnering aan het verblijf in Nederland nog leuker!


Met 1 of 2 klompjes

Het wordt nog moeilijk kiezen uit al die soorten sleutelhangers met klompjes. Holland4you souvenirs heeft meer dan 70 verschillende uitvoeringen! U kunt niet alleen kiezen uit tientallen kleuren, maar ook uit diverse afbeeldingen. Uiteraard hebben we het traditionele Hollandse landschap met molen en tulpen. Maar daarnaast zijn er ook sleutelhanger klompjes met een opdruk van Nijntje of een zelfportret van Vincent Van Gogh. Er zijn sleutelhangers met een enkel klompje, maar ook sleutelhangers met twee van die schattige houten klompjes aan elkaar. En er zijn sleutelhangers met een klompje en een handige strap in hetzelfde kleurenschema met het woord Holland erop. 


Voordeelpakketten

De sleutelhanger klompjes zijn het ideale artikel om weg te geven of om in uw eigen souvenirwinkel ruim op voorraad te houden. Daarom heeft Holland4you een aantal pakketten samengesteld met zeer aantrekkelijke prijzen. Uw voordeel begint al bij aanschaf van 10 stuks, maar loopt steeds verder op naarmate u meer sleutelhangers bestelt. De pakketten bestaan uit een selectie van kleuren en afbeeldingen en zijn leverbaar in dozen van 10, 60, 120, 240, 360 en 480 stuks.