Miniatuur fietsjes

Zijn ze niet prachtig? Deze op schaal gemaakte en zeer gedetailleerde oma fietsjes van Holland4you souvenirs? De miniatuur fietsjes zijn 23 cm lang en 13 cm hoog. De stevige standaard zorgt ervoor dat het fietsje goed blijft staan en een echte blikvanger wordt. Leuk om in het assortiment van uw eigen souvenirwinkel te hebben of om te koop aan te bieden in uw fietsenwinkel. Wellicht kunt u zo’n schattig miniatuur fietsje wel cadeau doen bij aankoop van een levensgroot exemplaar. De fietsjes zijn per stuk te bestellen en ze zijn leverbaar in 6 verschillende varianten.

Miniatuur rode oma fiets

Rode oma fiets 23 x 13 cm zeer gedetailleerd
MX-9300
Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur zwarte oma fiets

  Zwarte oma fiets 23 x 13 cm zeer gedetailleerd
  MX-9301
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur roze oma fiets

  Roze oma fiets 23 x 13 cm zeer gedetailleerd
  MX-9302
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur Delftsblauwe oma fiets

  Delftsblauwe  oma fiets 23 x 13 cm zeer gedetailleerd
  MX-9303
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur Van Gogh oma fiets

  Van Gogh oma miniatuurfiets 23 x 13 cm zeer gedetailleerd
  MX-9304
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuurfiets Amandelbloesem Van Gogh

  Van Gogh Amandelbloesem fiets 23 x 13 cm zeer gedetailleerd
  MX-9309
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur herenfiets met kaas

  Miniatuur herenfiets met kaas 23 x 13 cm zeer gedetailleerd
  MX-9306
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur fiets rood met tulpjes I love Amsterdam

  Rode miniatuur fiets 13,5 x 8 cm I love Amsterdam
  MX-9320
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur fiets blauw met tulpjes I love Amsterdam

  Blauwe miniatuur fiets 13,5 x 8 cm I love Amsterdam
  MX-9322
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur fiets zwart met tulpjes I love Amsterdam

  Zwarte miniatuur fiets 13,5 x 8 cm I love Amsterdam
  MX-9321
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur fiets Delftsblauw met tulpjes Holland

  Delftsblauw miniatuur fiets 13,5 x 8 cm I love Holland
  MX-9323
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Miniatuur fiets Oranje met tulpjes

  Oranje miniatuur fiets 13,5 x 8 cm I love
  MX-9324
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Zeer gedetailleerd gemaakt

  De miniatuurfietsjes zijn een leuke herinnering aan ons land. Buitenlanders verbazen zich altijd over de hoeveelheid fietsen hier op straat en zullen zo’n leuk fietsje graag als souvenir mee naar huis nemen. Doordat de fietsjes zeer gedetailleerd zijn gemaakt, blijf je ernaar kijken en valt steeds weer iets anders op. Bijvoorbeeld de originele standaard aan het achterwiel van de omafiets of de sticker op de jasbeschermer. Ook de trappers, de handremmen en het voor- en achterlicht tonen de nauwkeurigheid waarmee deze miniatuur fietsjes gemaakt zijn.

  Omafiets met tulpen in kratje

  Wat een prachtig exemplaar, deze rode omafiets met voorop een bos kleurrijke tulpen in een echt houten kratje met de woorden Holland en Amsterdam erop. Nederlandser dan dit wordt het niet. Let vooral op de bijzondere details zoals de kenmerkende standaard en de jasbeschermer met sticker. Zelfs de kettingkast is versierd! De fiets zelf is gemaakt van metaal, de banden, het zadel en de handvatten van kunststof. Deze rode omafiets mag eigenlijk in geen enkele souvenirwinkel, VVV of fietsverhuur ontbreken.

  Herenfiets met kaas

  Souvenirs die verschillende kenmerken van een land met elkaar combineren, doen het altijd goed. De miniatuur fietsjes met een mand vol tulpen zijn daarvan een passend voorbeeld. Maar wat dacht u van deze mooie herenfiets met een paar Hollandse kazen op de voordrager. De details van de fiets zijn verder helemaal in stijl. Zo zijn de handvatten, handremmen en pedalen in bijpassend geel gekleurd en staat er zelfs een kaas reclame op de jasbeschermer. Deze miniatuur herenfiets met kaas ziet er stoer uit en laat geen twijfel bestaan over het land van herkomst.

  Herinnering aan Holland fietsland

  Veel toeristen vinden het leuk om tijdens hun verblijf in Nederland de stad per fiets te leren kennen. Met wisselend succes overigens, want niet iedereen is opgegroeid met dit vervoermiddel. Maar meestal lukt het wel met een beetje oefening en wordt er volop genoten van zo’n gezellig fietstochtje. Als herinnering is een miniatuur fiets dan het mooiste souvenir. Verhuurt u fietsen? Zorg dan dat u altijd een aantal van deze bijzondere exemplaren in huis heeft. Holland4you uit Volendam levert ze binnen 2 tot 3 werkdagen in de kleur en uitvoering die u wilt.