Zaadklompjes

Wat een bijzonder leuk souvenir zijn deze originele zaadklompjes! In feite zijn het zelfs twee cadeaus in een; een decoratief klompje van zo’n 10 cm plus zaadjes om zelf prachtige bloemen te kweken. Wanneer u op zoek bent naar een passend geschenk om mee te geven aan familie of relaties uit het buitenland, dan zijn deze klompjes gevuld met bloemzaadjes het ideale presentje. De klompjes zijn gemaakt van echt hout afkomstig van de populier. De Klompenfabriek heeft ze perfect afgewerkt met heldere kleuren en mooie lak. In de klompjes bevindt zich een zakje met bloemzaadjes naar keuze en een eenvoudige beschrijving hoe deze zelf in de klomp gekweekt kunnen worden. Als de bloemen groot genoeg zijn om overgeplant te worden naar de tuin, blijft er nog steeds een mooi decoratief klompje over.
Zaadklompjes - Flower clogs

Zaadklompjes Delftsblauw met Brandende liefde zaadjes

Zaadklompjes Delftsblauw met Brandende liefde zaadjes leuk cadeautje voor uw relaties
NS-635.0934.100
Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Zaadklompjes Rood Tulp met Zonnebloem zaadjes

  Zaadklompjes Rood Tulp met Zonnebloem zaadjes voor uw relaties
  NS-635.0433.100
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Zaadklompjes Oranje Tulp met Vergeet-me-niet zaadjes

  Zaadklompjes Oranje Tulp met Vergeet-me-niet zaadjes voor uw relaties
  NS-635.0733.100
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Zaadklompjes Blauw Tulp met Margriet zaadjes

  Zaadklompjes Blauw Tulp met Margriet zaadjes voor uw relaties
  NS-635.0533.100
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Vier verschillende soorten

  Holland4you souvenirs heeft vier verschillende soorten zaadklompjes aan haar assortiment toegevoegd. Elke bloemensoort heeft een klomp met een eigen kleur. De afbeelding van een molen omringd door tulpen is op alle klompjes hetzelfde. In de witte klomp met Delftsblauwe tekening zitten zaadjes van de prachtige rode bloem met de veelzeggende naam Brandende Liefde. In het rode klompje zitten Zonnebloemzaadjes en het oranje klompje is gevuld met Vergeet-me-nietjes. Het blauwe klompje bevat zaadjes van de Margriet.

  Souvenir met een boodschap

  Voor wie een souvenir uit Holland cadeau wil doen, zijn de zaadklompjes zeer geschikt. Kunnen planten en bloemen over het algemeen niet zomaar uitgevoerd worden, voor zaadjes geldt deze regel meestal niet. Wilt u uw relaties een echt stukje Nederland meegeven, dan kunt u zelf een keuze maken voor de bloemensoort, die in het klompje verpakt zit. Houdt u het graag in de persoonlijke sfeer dan zijn de Brandende Liefde en de Vergeet-me-nietjes natuurlijk zeer toepasselijk. Is uw relatie tot de ontvanger meer van zakelijke aard, dan zijn de Zonnebloemen en de Margrieten waarschijnlijk de beste keus.

  Per doos van 27 stuks

  De zaadklompjes van Holland4you zitten per soort verpakt in een doos van 27 stuks. Uiteraard kunt u bij uw bestelling aangeven welke variant u graag zou willen ontvangen en eventueel een combinatie maken van meerdere soorten. Elk klompje is gevuld met een zakje zaad en een turftablet. De turftablet hoeft enkel met een beetje water nat gemaakt te worden en kan daarna direct in de klomp worden geplaatst. Vervolgens duwt u de zaadjes voorzichtig in de grond en volgt de aanwijzingen voor verzorging. Na verloop van tijd zullen de zaadjes gaan ontkiemen en de eerste plantjes tevoorschijn komen. Als de bloemen groot genoeg zijn geworden, kunnen ze in de vaste grond geplant worden.

  Levertijd 2 - 3 werkdagen

  De originele zaadklompjes komen van Nederlandse bodem en worden gemaakt door de Klompenfabriek. Deze leverancier staat garant voor kwaliteit en levert al vele jaren houten klompen en soortgelijke souvenirs aan Holland4you. Omdat wij direct afnemen van de producent kunnen we niet alleen een aantrekkelijke prijs hanteren. De levertijden zijn over het algemeen zeer kort. Vaak heeft u binnen 2 tot 3 werkdagen de door u bestelde artikelen in huis.