fietsbellen

“Als ik twee keer met mijn fietsbel bel, nou dan weet je het wel.” Dan is het zo’n bijzonder exemplaar van Holland4you souvenirs. Uiteraard versierd met de afbeelding van een fiets, maar daarnaast ook met het opschrift Holland of Amsterdam Bike City. Zeer origineel en lekker opvallend. Uiteraard met een helder geluid, zodat deze fietsbel niet alleen mooi is om te zien, maar ook nog bijdraagt aan de verkeersveiligheid. De fietsbellen hebben een doorsnede van 8 cm en zijn per stuk te bestellen.

 

Fietsbel Holland

Fraaie fietsbel Holland met een goed hoorbaar belgeluid
MX-9403
Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Fietsbel Amsterdam Holland Fiets rood-zwart

  Fraaie fietsbel Amsterdam Holland met een goed hoorbaar belgeluid
  MX-9402
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Fietsbel Amsterdam Bikecity wit/zwart

  Fraaie fietsbel Amsterdam bike city met een goed hoorbaar belgeluid
  MX-9400
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Fietsbel Amsterdam Ride that Bike kleur 58 mm

  Fraaie vintage fietsbel Amsterdam Ride that bike met een goed hoorbaar belgeluid
  MX-9406
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Fietsbel Holland Ride that Bike groen 58 mm

  Fraaie vintage fietsbel Holland Ride that bike met een goed hoorbaar belgeluid
  MX-9407
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Fietsbel Amsterdam fiets roze 58 mm

  Fraaie vintage fietsbel Amsterdam fiets roze met een goed hoorbaar belgeluid
  MX-9408
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Fietsbel Amsterdam fiets zwart 58 mm

  Fraaie vintage fietsbel Amsterdam fiets zwart met een goed hoorbaar belgeluid
  MX-9409
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Herinnering aan Holland

  In souvenirshops worden deze leuke fietsbellen vaak verkocht. Het zijn opvallende items, die niet alleen mooi maar ook nog eens nuttig zijn. Soms is het lastig om een Hollands souvenir te vinden voor kinderen. Decoratieve objecten zijn niet altijd aan hen besteed. Maar zo’n gezellige fietsbel doet het altijd goed. Het geluid is lekker hard en de kleuren zijn helder en vrolijk. Voor veel mensen is Nederland naast het land van tulpen en molens, ook het land van de vele fietsen. Dat maakt deze fietsbel tot een toepasselijk souvenir als herinnering aan Holland.

  Perfect voor fietsverhuur

  Heeft u een fietsverhuurbedrijf? Verhuurt u veel fietsen aan toeristen uit het buitenland? Dan mogen deze fietsbellen met Hollands thema natuurlijk niet op de sturen van de fietsen ontbreken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige componenten en gaan niet snel kapot. Bovendien maken ze een hard en helder geluid, wat de veiligheid van uw huurders zeker ten goede zal komen. Niet alleen geschikt voor kinderfietsen. Met een doorsnede van 8 cm en verschillende opdrukken, kunnen deze fietsbellen op elk soort fiets gemonteerd worden.

  Eenvoudig te monteren

  Het monteren van de fietsbellen gaat heel eenvoudig. Met slechts twee schroefjes bevestigt u de fietsbel aan de linkerkant van het stuur. Zo kan de bel makkelijk bediend worden met de linker duim en laat u luid en duidelijk horen dat u er aan komt. Uiteraard worden de schroefjes direct bijgeleverd. Deze unieke fietsbellen met Nederlands thema van Holland4you souvenirs zijn zowel geschikt voor kinderfietsen als voor volwassenen.

  Korting bij grotere aantallen

  De fietsbellen uit het souvenir assortiment van Holland4you zijn per stuk te bestellen. Heeft u er echter meer dan een nodig, bijvoorbeeld omdat u fietsen verhuurt en elk exemplaar van zo’n prachtige bel wilt voorzien? Dan krijgt u een aantrekkelijke korting. Al vanaf 10 stuks gaat de prijs per bel met 5% omlaag. Bij een bestelling van 20 stuks, krijgt u maar liefst 10% korting en bij 40 stuks loopt dat zelfs op tot 15% korting. Doe hier uw voordeel mee en bestel meteen een voorraadje van deze prachtige fietsbellen. U kunt ook een offerte op maat aanvragen. Dit kan direct online. Koopt u de fietsbellen voor uw bedrijf? Dan is het eventueel zelfs mogelijk om op rekening te kopen. Vraagt u gerust naar de voorwaarden.