Kaasplanken

Nederland wordt over de hele wereld geroemd om zijn overheerlijke kaas. Wat is er dan leuker dan uw buitenlandse gasten of relaties een kaasplank cadeau te doen? Holland4you souvenirs heeft een aantal bijzondere exemplaren van goede kwaliteit hout met een karakteristiek tegeltje erin. U heeft de keuze uit verschillende afbeeldingen en vormen. Zo zijn er rechthoekige kaasplanken, kaasplanken in de vorm van een appel of schilderspalet en kaasplanken in de traditionele vorm. Alle planken zijn voorzien van een kleurrijke tegel met daarop een typisch Nederlandse afbeelding. De meeste uitvoeringen zijn ook voorzien van een of meerdere kaasmessen. Extra leuk is het natuurlijk als u zo’n kaasplank combineert met echte Hollandse Edammer of Goudse kaas. Houdt er wel rekening mee dat de meeste landen de invoer van een stuk kaas alleen accepteren als deze vacuüm verpakt is.

Kadoset kaasmessen delftsblauw

Kadoset kaasmessen delftsblauw. Een prachtige cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen. Verpakt in mooie unieke vintage verpakking
MX-5399
Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kadoset kaasmessen geel keramiek

  Kadoset kaasmessen met geel kaasmotief. Een prachtige cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen. Verpakt in mooie unieke vintage verpakking
  MX-5398
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kadoset kaasmessen Holland rd/wt/bl

  Kadoset kaasmessen Holland. Een prachtige cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen. Verpakt in mooie unieke vintage verpakking
  MX-5398H
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank 30 x 20 cm delftsblauw met 3 mesjes

  Kaasplank 30 x 20 cm delftsblauw met 3 mesjes. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5343
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank 30 x 20 cm gekleurd met 3 mesjes

  Kaasplank 30 x 20 cm gekleurd met 3 mesjes. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5343A
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank 28 x 19 cm delftsblauw met mes Holland

  Kaasplank 28 x 19 cm delftsblauw met mes Holland. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5348
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank 28 x 19 cm gekleurd met mes Holland

  Kaasplank 28 x 19 cm gekleurd met mes Holland. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5349
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank appelvorm met mes multi color

  Kaasplank appelvorm met mes multi color. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5344
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank appelvorm met mes delftsblauw

  Kaasplank appelvorm met mes delftsblauw. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5345
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank 22 x 14 cm delftsblauw holland

  Kaasplank 22 x 14 cm delftsblauw holland. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5346
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank 22 x 14 cm gekleurd Holland

  Kaasplank 22 x 14 cm gekleurd Holland. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5347
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank palet delftsblauw 26 x 16 cm Holland

  Kaasplank palet delftsblauw 26 x 16 cm Holland. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5373
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank palet gekleurd 26 x 16 cm Holland

  Kaasplank palet gekleurd 26 x 16 cm Holland. Een leuk cadeautje om te krijgen of te geven aan uw gasten, relaties of te verkopen aan toeristen.
  MX-5374
  Levertijd:3-5 dagen
 • Bestel

  Kaasplank met messen

  Wanneer het de bedoeling is dat de kaasplank ook daadwerkelijk als zodanig gebruikt gaat worden, is het wel zo handig als er kaasmessen bij zitten. Dat is bij de meeste kaasplanken van Holland4you dan ook het geval. Er zijn planken met 1, 2 of 3 kaasmessen, die op een mooie manier in de plank zijn geïntegreerd. Bij de kaasplanken die geen messen hebben, kunt u los een cadeauset met kaasmessen bestellen. Deze set bestaat uit 2 messen en een kaasschaaf met Delftsblauwe handvatten.    

  Functioneel aandenken aan Holland

  Waar het souvenirs betreft, vinden veel mensen het prettig als het aandenken naast een decoratieve functie ook een gebruiksfunctie heeft. Dat is bij de kaasplanken van Holland4you zeker het geval. Behalve mooi om te zien, is de houten plank met keramische tegel in het midden ook heel handig. De kaas kan op de harde ondergrond goed gesneden worden, terwijl de plank door de tegel eenvoudig schoon te houden is. Afhankelijk van het model is de kaasplank na gebruik neer te leggen of op te hangen. Natuurlijk wel in het zicht, want dit blijvende aandenken aan Holland mag zeker gezien worden!

  Delftsblauwe tegel

  Iedere kaasplank uit ons assortiment heeft een keramische tegel om de kaas op te snijden. De afbeelding op de tegels laat zich raden. Een prachtig Hollands landschap compleet met molen, boer en boerin in klederdracht en weiland of tulpenvelden. De tegels zijn vervaardigd in alleen Delftsblauwe tinten of geheel in kleur. Op iedere tegel staat bovendien Holland geschreven in sierlijke letters. De kaasplanken zijn na gebruik makkelijk schoon te maken.

  Ook zeer mooi als decoratie

  Behalve als functioneel souvenir zijn de kaasplanken met tegel ook zeer mooi als decoratie. De meeste modellen hebben dan ook een gat of handvat om de plank aan op te hangen. Het geeft een extra accent aan de keuken en roept herinneringen op aan het verblijf op Hollandse bodem. De kaasplanken van Holland4you zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het kleinste plankje meet 22 bij 14 cm. De grootste kaasplanken zijn 30 bij 20 cm. Uiteraard zijn alle kaasplanken zorgvuldig verpakt.