Houten Draagklompen Rondneus

Echte klassiekers zijn het, deze houten draagklompen van populierenhout.  Vooral in het buitenland worden ze gezien als kenmerkend voor Holland. En hoewel de traditionele draagklompen hier eigenlijk alleen nog binnen de agrarische sector gebruikt worden, hebben zij hun decoratieve waarde als souvenir in ieder geval nooit verloren. De houten draagklompen van Holland4you zijn verkrijgbaar in twee modellen: de rondneus en de spitsneus. Over het algemeen wordt de rondneus het meest gedragen en wordt de spitsneus vaker als decoratief object gebruikt.

Decoratie houten klompen plank

Leuk als decoratie in huis, winkel of museum
NS-921.100
Levertijd:2 dagen
 • Bestel

  Paar Draagklompen Blank geschuurd

  Draagklompen Blank geschuurd zijn gemaakt van populierenhout en t/m maat 49 leverbaar

  Paar Draagklompen Transparant Geel Bies

  Paar Draagklompen Transparant Geel Bies zijn gemaakt van populierenhout en t/m maat 49 leverbaar

  Paar Draagklompen Friese vlag

  Paar Draagklompen Friese vlag zijn gemaakt van populierenhout en t/m maat 49 leverbaar

  Paar Draagklompen Boerengeel bruine bies

  Paar Draagklompen Boerengeel bruine bies zijn gemaakt van populierenhout en t/m maat 49 leverbaar

  Paar Draagklompen Rood met witte bies

  Paar Draagklompen Rood met witte bies zijn gemaakt van populierenhout en t/m maat 49 leverbaar

  Paar Draagklompen Blauw met witte bies

  Paar Draagklompen Blauw met witte bies zijn gemaakt van populierenhout en t/m maat 49 leverbaar

  Het ultieme souvenir

  Als souvenir behoeven de houten draagklompen geen verdere uitleg. Iedereen weet meteen waar ze vandaan komen. In het buitenland staan we bekend als het land van de ‘wooden shoes’ en dat zal altijd wel zo blijven. En hoewel ze nauwelijks nog gedragen worden, maken de houten klompen deel uit van de Hollandse historie en is het een souvenir om te koesteren. De houten draagklompen van Holland4you zijn per stuk te koop, meestal op voorraad en binnen een aantal werkdagen te leveren.  

  Diverse kleuren en afbeeldingen

  De houten draagklompen uit het assortiment van Holland4you zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende afbeeldingen. U kunt bovendien kiezen uit een rond of een spits model. Gaat u voor naturel in blank geschuurd populierenhout, zodat u ze eventueel zelf nog kunt beschilderen of van een boodschap kunt voorzien? Of kiest u de traditionele geel gelakte klompen met de rode bies? Er zijn ook koeien klompen, klompen met molens of tulpen in vrolijke kleuren als rood en roze. Of heeft u misschien familie in het buitenland die u blij kunt maken met echte Friese plompenblad klompen?

  Draagklompen als decoratie

  In het begin is het altijd even wennen, maar veel mensen die de klompen ook daadwerkelijk als schoeisel voor buiten gebruiken, vinden de klompen op den duur heerlijk comfortabel en willen niets anders meer. De meesten zullen de houten klompen echten puur als decoratie gaan gebruiken. En dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Want zelfs zonder inhoud zijn ze geweldig. Bijvoorbeeld naast de voordeur of aan de muur. U kunt de decoratieve waarde echter nog vergroten door er een leuk plantje in te zetten. Of ze in december met stro en een wortel te vullen. Dat doet pas oude tijden herleven!

  In verschillende maten verkrijgbaar

  Holland4you souvenirs heeft houten draagklompen in de maten 19 tot en met 49. De kleine maatjes zijn natuurlijk schattig voor kleine voetjes, die vrolijk rondstappen in de tuin of op het erf. In het buitenland blijft het een bijzonder gezicht om te zien en daardoor is het een populair souvenir om mee te nemen voor kinderen of kleinkinderen. Maar ook volwassenen kunt u blij maken met zo’n origineel paar houten klompen. Als ze niet als schoeisel gebruikt worden, is er altijd wel een mooi plekje voor te vinden, waar ze staan te pronken en de herinnering aan Holland oproepen.