Corsage klompjes met rd/wt/bl lintje

De corsageklompjes die Holland4you souvenirs in haar assortiment heeft opgenomen, zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Uiteraard kunt u ze als corsage dragen op een Hollandse bruiloft. Dat is vooral leuk als een van de partners uit Nederland komt en het huwelijk in het buitenland plaatsvindt. Maar ook als u met uw collega’s op een internationale beurs staat of als u de medewerkers van uw hotel iets herkenbaars mee wilt geven, komen deze corsageklompjes zeer zeker van pas. De houten klompjes zijn met een rood/wit/blauw lintje vastgemaakt aan een kleine gouden veiligheidsspeld en kunnen makkelijk op de kleding worden bevestigd.

Corsage klompjes 4 cm - Blank met rd/wt/bl lintje

Corsage klompjes leuk voor op een Hollandse bruiloft
NS-522.0100.040-1
Levertijd:2 dagen
 • Bestel

  Corsage klompjes 4 cm - Blank met rd/wt/bl lintje (10 stuks)

  Corsage klompjes 4 cm - Blank met rd/wt/bl lintje en speldje (10 stuks)
  NS-522.0100.040-10
  Levertijd:2 dagen
 • Bestel

  Corsage klompjes 4 cm - Blank met rd/wt/bl lintje (120 stuks)

  Voordeel pakket : 120 st Corsage klompjes met lintje
  NS-522.0100.040-120
  Levertijd:2 dagen
 • Bestel

  Corsage klompjes 4 cm - Blank met rd/wt/bl lintje (240 stuks)

  Voordeel pakket : 240 st Corsage klompjes met lintje
  NS-522.0100.040-240
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Corsage klompjes 4 cm - Blank met rd/wt/bl lintje (480 stuks)

  Voordeel pakket : 480 st Corsageklompjes met lintje
  NS-522.0100.040-480
  Levertijd:2-3 dagen
 • Bestel

  Blank geschuurd hout

  Om een rustige, neutrale uitstraling te bewaren, zijn de corsageklompjes van Holland4you souvenirs gemaakt van blank geschuurd hout. Ze zijn zeer zorgvuldig afgewerkt, uniform van kleur en mooi glad. Het kleine rood/wit/blauwe lintje maakt het direct herkenbaar als Hollands souvenir, zonder al te opzichtig te zijn. Die subtiele verwijzing naar Nederland wordt ook nog eens versterkt door de afmeting van het corsageklompje dat slechts 4 cm lang is.

  Op een leuke manier herkenbaar

  Natuurlijk kunt u uw medewerkers allemaal hetzelfde kostuum laten dragen, eventueel zelfs met het logo van uw bedrijf erop. Maar tussen alle andere pakken, zijn zij slechts enkele van de vele zakenmensen die zich proberen te profileren. Door iedereen een corsageklompje te laten dragen, zijn u en uw collega’s op een leuke manier herkenbaar. Het is meteen duidelijk dat u uit Nederland komt en/ of Nederlandse producten verkoopt. Bovendien wordt de eenheid gecreëerd door het corsageklompje en niet door de kleding die eronder zit. Zo kan iedereen zijn eigen kleren dragen en tegelijkertijd herkenbaar zijn als medewerkers van hetzelfde bedrijf.

  Hollands presentje

  Wilt u uw buitenlandse gasten graag een kleinigheidje cadeau doen met een Hollands tintje eraan? Dan zijn de corsageklompjes zeker een artikel, dat het overwegen waard is. Wel zo leuk om naast de naambordjes iedereen tijdens de rondleiding door uw bedrijf van zo’n schattig corsageklompje te voorzien. Of om een corsageklompje op uw product te spelden. Bijvoorbeeld op het label van uw kledingmerk of aan de door uw fabriek geproduceerde tas.

  Grotere aantallen nog voordeliger

  De corsageklompjes van Holland4you souvenirs zijn niet alleen erg leuk gemaakt, maar ook erg leuk geprijsd. Zij worden bovendien nog een stuk voordeliger als u grotere aantallen per keer besteld. Zo kunt u de corsageklompjes niet alleen per stuk verkrijgen, maar ook per 10, per 120, per 240 en per 480. Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting. Dat maakt deze Hollandse corsageklompjes nog aantrekkelijker dan ze al zijn.